VA - Virtuele Assistentie

Ze schieten tegenwoordig als paddenstoelen uit de grond, “de Virtuele Assistentes”. Wat natuurlijk superfijn is voor bedrijven die (tijdelijk) een extra paar handjes nodig hebben in hun organisatie. Maar waarom kies je eigenlijk voor “Eef help?”

Als je Eef als jouw VA inschakelt dan is dit wat je kunt verwachten: 

  • Werkdruk: De werkdruk zal voor jou en voor je team minder worden omdat je er een “extra collega” bij hebt.
  • Personeelskosten: Je betaald aan mij geen personeelskosten zoals: vakantietoeslag, reiskosten, ziektekosten of prestatiebeloning omdat ik niet op de loonlijst sta en ik van een flexibele locatie werk.
  • Factuur: Je zal alleen de factuur betalen met de prijs die we afgesproken hebben. Ik hou de gewerkte uren bij d.m.v. urenregistratie en deze uren krijg je overzichtelijk te zien op de afrekening.
  • Strippenkaart: Wil je mij wat vaker inschakelen dan kun je ook gebruik maken van een strippenkaarten. Bij een strippenkaart koop je vooraf 5, 10 of 15 uur van mijn werktijd in. Daardoor wordt mijn uurtarief lager. De uren worden vooraf gefactureerd en betaald zodat deze flexibel ingezet kunnen worden over een looptijd van 12 maanden. De gewerkte uren worden tussentijds wel gecommuniceerd via email.
  • Werktijden: Ik ben beschikbaar voor zowel tijdelijk als voor lange termijn. Ik werk op flexibele tijdstippen die ik combineer met het moederschap. Tijdens kantooruren ben ik bereikbaar via mail, whatsapp en telefoon.
eef-belt-aan-de-telefoon

Backoffice

Ik sta jou graag bij als jouw persoonlijke assistente en ik kan je helpen met adminstratieve (backoffice) taken zoals; order-entry, facturatie, documentbeheer, archivering- en beheer van e-mailbox en vakantiewaarneming.

Affiliate marketing

Ik ben dolgraag onderdeel van Affiliate Marketing projecten. Door mijn achtergrond in Affiliate Marketing weet ik dat het opzetten van een goede Affiliate site een tijdrovend klusjes kan zijn en die tijd is er niet altijd. Heb je iemand nodig die je helpt met het schrijven van blogteksten of wil je geschreven teksten zo snel mogelijk geplaatst hebben op je affiliate site? Ik sta voor je klaar.

Website design

Ik kan mijn creativiteit loslaten in het ontwerpen van WordPress websites. Je kunt bij mij terecht voor een simpele en krachtige Onepager, maar ook voor uitgebreidere websites van meerdere pagina’s voorzien bestelmogelijkheden of agenda koppeling. Na een uitgebreide screening van jouw wensen maak ik voor jou iets prachtigs. Beloofd! 

Daarbij voorzie ik je website van basis SEO instellingen (Search Engine Optimalisation), dit heeft alles te maken met de on-site SEO van je website zodat je website ook gevonden en gerankt wordt in Google. Heel belangrijk! 

Lees hier reviews.

Tarieven

Omdat mijn werk maatwerk is bespreek ik vooraf de mogelijkheden om te beoordelen of ik het werk voor je kan doen en hoeveel tijd daarvoor nodig is. 

We kunnen hierover dan een vast bedrag afspreken of als je mij liever een paar uurtjes per week of per maand wilt inschakelen, ook goed natuurlijk! Je kunt dan gebruik maken van mijn uurtarief. Deze is €60,00 per uur (excl. BTW)

Onze afspraken worden altijd vooraf vastgelegd en bevestigd via e-mail.

Door te werken met een strippenkaart kun je uren vooraf inkopen en zijn deze voordeliger dan het standaard uurtarief. De uurprijs wordt goedkoper naarmate je meer uren per keer afneemt.

Gebruik de uren van mijn strippenkaart flexibel voor bijvoorbeeld; het updaten van (plug-in’s op) je website, social media managen, of andere kleine taken zoals administratieve taken. De strippen zijn flexibel te gebruiken en je kunt ze al vanaf een half uur per keer inzetten. De uren worden nauwkeurig bijgehouden binnen de tijdregistratietool van Moneybird en deze nadien doorgestuurd per mail.

Al mijn strippenkaarten zijn 12 maanden geldig vanaf het moment dat er voor het eerst van de uren gebruik is gemaakt. Prijzen zijn excl. BTW en dienen vooraf volledig te worden voldaan.

Interesse in een strippenkaart van meer uren? Geen probleem, dat is zeker mogelijk!

Interesse in een strippenkaart? Laat het hier vrijblijvend weten:

Tip: Geef iemand een strippenkaart kado!

Ken je iemand die met zijn handen in het haar zit en het vele werk niet meer aankan? Een vriend of vriendin die chaotisch is en een rommeltje maakt van zijn of haar administratie? Of gun je iemand gewoon een agenda met wat meer lucht? Geef een strippenkaart kado en diegene zal je eeuwig dankbaar zijn!

× Hoe kan ik je helpen?