Mijn aanbod

VA

eef-zit-op-de-bank-paars-pak

Ik ben een administratieve duizendpoot en ik help je graag in je onderneming als jij hulp nodig hebt. Heb je personeelstekort, of ben je een ZZP’er die met mij wat taken wil verdelen? Het kan allemaal want ik ben er om je te helpen. Je kunt mij namelijk voor allerlei administratieve en operationele zaken inschakelen. Voor korte- en/of voor lange duur

Klik op “lees meer” om er achter te komen waar je mij voor in kunt schakelen.

Ik ga graag aan de slag met het ontwerp van jouw unieke WordPress website. Ik zorg ervoor dat je wensen en ideeën op de juiste manier vertaald worden in een waanzinnige One-pager of Premium website, zodat jij in de toekomst online kunt knallen met je onderneming. Daarbij richt ik je website in met de basis SEO instellingen, zodat je ook nog eens gevonden wordt in de zoekmachines. Ontdek de mogelijkheden via onderstaande knop.

Het laten maken van een uitgebreide website kan prijzig zijn en daar is niet altijd budget voor. Je kunt daarom bij mij ook WordPress websites huren. Zo blijven voor jou de kosten per maand betaalbaar en beschik jij over een uniek platform waarmee jij een spetterende online indruk kunt maken. Lees meer over de voordelen en mogelijkheden van een eigen website huren via de “lees meer knop” hieronder.

Om websites goed te laten werken zijn er regelmatig updates nodig. Deze verschijnen meestal automatisch wanneer er een vernieuwde update beschikbaar is.  Doe je updates niet? Dan wordt je website langzamer, raken plug-ins en thema’s verouderd, is je site gevoeliger voor hackers en wordt je site ook nog eens minder goed beoordeeld door Google. Het is dus belangrijk dat je je website geupdate houdt. Helaas is je website na het opleveren dus nog niet klaar. 

× Hoe kan ik je helpen?