Reviews & Portfolio

aanhalings-tekens-pictogram
Ik heb onlangs met Evelien samengewerkt en ik ben erg tevreden over onze samenwerking. Ze heeft me fantastisch geholpen met affiliate marketing en het schrijven van teksten. Haar professionele en vriendelijke houding maakte de samenwerking zeer prettig. Ik ben zeer onder de indruk van haar expertise en haar vermogen om mijn doelgroep effectief te bereiken. Ik beveel Evelien van harte aan voor iedereen die op zoek is naar een geweldige virtuele assistent.
5-sterren-logo-recht
J. v.d. Heuvel
Affiliate Marketing
www.huishoudinfo.nl en www.allebabyinfo.nl
Ik ben zeer tevreden over de hulp van Evelien bij het optimaliseren van mijn website. De communicatie was erg fijn en ze werkt erg nauwkeurig, iets wat ik belangrijk vind! Ze heeft mijn website aanzienlijk verbeterd en ik beveel haar van harte aan aan anderen. Een waardevolle samenwerkingspartner!
5-sterren-logo-recht
K. Visser
Affiliate Marketing
www.huishoudinfo.nl en www.allebabyinfo.nl
Evelien heeft mij ontzettend goed geholpen bij de ontwikkeling van mijn website. Daar haar manier van werken (persoonlijk, oprechte interesse en heel doelgericht) heeft zij naast de grafische vormgeving van de site mij ondersteunt in de verdere ontwikkeling van mijn onderneming. Thema’s als visie, doelgroep en de essentie/waarden waar ik voor sta zijn veel meer helder geworden. Heel dankbaar!
5-sterren-logo-recht
M. van Werkhoven
Studio Yin
www.studioyin.nl
Evelien heeft mij enorm geholpen met de optimalisatie van mijn website. Ze wist er snel de vinger op te leggen waar ze mij technisch kon ondersteunen. Dankzij haar flexibiliteit en bereidheid om onderhoudsdiensten aan te bieden, kan ik mijn website volledig aan haar toevertrouwen. Wat echt opviel was Evelien haar persoonlijke benadering, haar sterk empathische vermogen en haar vermogen om goed naar mensen te luisteren. Daardoor kon zij de juiste stijl, opties en mogelijkheden aanbieden. Ik voelde me erg begrepen door haar in waar ik voor sta met mijn bedrijf. Dat gaf een enorm gevoel van vertrouwen en dat is fijn wanneer je iemand zijn expertise inschakelt!
5-sterren-logo-recht
L. Verzijlbergen
De Hypnofysio
www.dehypnofysio.nl
Het is echt een verademing om met Evelien samen te werken! Wat voor mij een uitdagende en tijdrovende klus was, was voor Evelien een fluitje van een cent. Na de inventarisatie van de opdracht ging ze vol enthousiasme aan de slag en leverde al gauw de eerste ontwerpen op voor de website voor mijn onderneming. En hoe! Het was direct spot on met de look en feel die ik voor ogen had. Ze motiveerde mij om mijn content ook gauw op orde te maken en door de korte lijnen en fijne contactmomenten, zette Evelien binnen een week een prachtige website live! Ik ben Eef helpt ontzettend dankbaar en raad haar dan ook iedereen aan die een fijne en kundige partner zoekt op het gebied van webdesign, -ontwikkeling en -optimalisatie. Ook kan zij administratieve ondersteuning bieden. Ga zo door kanjer!
5-sterren-logo-recht
M. Barg
Eventplanner
www.marifestatie.nl

Portfolio

× Hoe kan ik je helpen?